Mijn One Minute Coach

ButtonOne Minute Coaching

Als leidinggevende wil je dat je team het beste uit zichzelf haalt. Je wilt motiveren en inspireren zonder ellenlange gesprekken te voeren. De training One Minute Coaching geeft je de kans om meer uit jezelf en je team te halen. Hoe?

Door ‘one minute at a time’ een medewerker in zijn mentale stemming te beïnvloeden. Dat doe je in het moment, zodat je direct inspeelt op mentale processen. Je coaching zal beloond worden door topprestaties van je medewerkers. Onze trainingen worden gegeven door trainers die veerkracht laten zien. Trainers die als geen ander weten hoe je in ‘One Minute’ het beste uit een ander kan halen.

button inschrijvenBekijk de video van slechts 1 minuut

Bekijk de video en ontdek de impact van een topsportmentaliteit binnen slechts 1 minuut. Het is ook voor jou weggelegd!

Bekijk video over one minute coaching

 


wie

VOOR WIE?

De trainingen One Minute Coaching zijn speciaal voor managers en leidinggevenden.

wie

IN VERSCHILLENDE TRAININGSVORMEN

In-company trainingen
Interactieve workshops voor groepen
Trainingen One Minute Coaching op de werkplek
Open kennismakingsworkshops.

wie

DE OORSPRONG

Grondlegger van het One Minute Coachen en trainer Victor Mion heeft zijn roots in de tennissport. Als coach van professionele tennissers wist hij tijdens de time-out de mindset van de spelers te beïnvloeden.Ervaring met One Minute Coaching

"Continue op zoek naar onderscheidend vermogen. Met One Minute Coaching maken wij als Teamleiders.nu zeker het verschil richting onze opdrachtgevers én op de werkvloer. Het team van Victor heeft ons daar op een prettige en professionele manier in begeleid."

Erik Wubbolt Teamleiders.nu